... spurte verdens herligste gutt meg om jeg ville bli kjæresten hans. Tenk at det har gått 2 år allerede? Det er vel sant det de sier da, at tiden flyr når man har det bra. 
Aleksander er verdens snillest gutt og jeg er verdens heldigste jente! :)
Er like forelsket etter 2 år, to fantastiske år. Vi har det så bra sammen og jeg tror og håper at vi holder ut lenge! :) hihi


hahah aaaw, så lenge siden! 
Han er verdens beste og jeg elsker han så utrolig høyt!

I dag skal vi ut og feire litt, spise god mat og kose oss!
-cmv

Har du en kjæreste?
Jeg har en helt fantastisk kjæreste, som er så flink til å sette pris på meg. Elsker han!

Har hatt besøk av Emilie i dag så det er grunnen til null blogging! Nå er det natta før en ny skoledag.

-cmv
I september i fjor var hele 2ST på tur til Barcelona. Og jeg kan mildt sagt si at det var den beste turen på lenge! Vi hadde det så utrolig gøy på den turen og jeg savner det så sykt mye. Vi har veldig godt miljø i klassen og alle kommer overens. Noe som er veldig bra. 
Vi var ute hver eneste kveld, nesten alle sammen. Vi satt på en restaurant/bar til langt på kveld og bare snakket og hadde det gøy. Har verdens beste klasse :)  De bildene over her er det læreren min som har tatt :)


Ble et veldig langt innlegg med mange bilder.. men men! 

-cmv

Har du vært i Barcelona?
Nå skal jeg finne senga og legge meg slik at jeg er klar for en ny skoledag. Spiste en utrolig god kvelds for litt siden, nemlig frukt og bær! Åh det er så godt!

Mmm <3 Ananas, mango, blåbær og bringebær! Namnam
Nå må jeg legge meg så jeg kommer meg opp i morgen, godnatt godtfolk! :)

-cmv
Jeg sliter ganske mye med å komme meg i gang med treningen. Har vært litt på trening nå og da men har aldri kommet meg helt i gang etter jeg sluttet på svømming for 2 år siden. 
Har kommet litt i gang da, så er på vei :)Den første kollagen er fra en periode hvor jeg var veldig flink til å spise sunt. Gikk veldig mye i bær og smoothies, noe jeg fortsatt er veldig glad i! 
Den andre kollagen er fra weheartit.

-cmv

Hva gir deg motivasjon til å trene? 

Som sikkert veldig mange andre har jo jeg også Tumblr. Har hatt det i ganske mange år nå og har hatt 4-5 forskjellig. Den jeg har nå har jeg vel hatt i 2 år eller noe, har bare endret navn på den. 
Så om du vil følge meg så er det helt greit, du finner den her 

For dere som ikke vet hva tumblr er så er det et nettsted med en samling av bilder hvor du har din egen bildeblogg og du kan selv velge om du vil reposte andres bilder eller legge ut dine egne. 

 

-cmv

Har du tumblr?
Nå er jeg i Geiranger på hotell med familien min, både tante, onkel, søskenbarn, besteforeldre og mamma og mine to småsøsken så klart. Kjæresten min er også med! <3 koser oss!

-cmv
Nå har jeg endelig fått hodet på puten.. Igjen!
I dag har jeg nemlig vært i Molde med EB klassen min der vi deltok på fylkesmesse for entreprenørskap og bedriftsutvikling. Var mange fine og spennede produkter og bedrifter der! Vi stilte jo ut våre fine armbånd, skal skrive et lite reklameinnlegg for oss i PeacemakersUB senere!

Det har (som overskriften sier) vært en lang dag. Gikk ut av døren klokken 07:00 i dagtidlig og kom frem til Molde i 9-10 tiden. Gikk veldig lenge der siden det varte fra 11-17, og man kan jo nesten ikke bare sitte i tribuna heller. Vi ble lei og alle ville hjem når selve standene og fremvisningene var ferdig klokken 15:00 og planlagte å ta en ferge 15:15, som vi rakk men ikke fikk plass på. Så jeg var vel hjemme ca klokken 17..
Kom hjem og lå i senga i 2 timer og sov i 3.. Sliten!

Har vært helt fantastisk vær fortiden, se så fint! Eneste negative er at det er sykt mye snø og mange minusgrader...

Nå må jeg slutte å tyte og heller legge meg så jeg kommer meg opp til en ny skoledag i morgen. Gruer meg, hater å stå opp tidlig.. Godnatt!

-cmv
I oktober i fjor var jeg i New York med pappa, kjæresten hans og sønnen hennes. Opplevde sykt mye rart på den turen, haha. Kan jo skrive kort hva som skjedde. 
Vi sto opp tidelig for å kjøre til Vigra for å ta fly til Oslo, og alt gikk helt fint så langt. Kom til Gardermoen, sjekket inn på nytt og gikk rolig rundt i taxfreen og så på diverse ting. SÅ endelig skulle flyet gå. NY here I come liksom. Men neida, ikke enda. I det vi lettet hørte vi et smell og et "kandonkdonk" fra høyre siden av flyet. Tenkte ikke noe mer over det siden piloten ikke sa noe og alle pasasjerene virket rolige. Helt til det plutselig begynte å lukte svidd, da så jeg bort på stebroren min å bare: " Nå er noe galt.." Snudde meg bak for å se på pappa og kjæresten og der satt hun å gråt (hun har flyskrekk) da skjønte jeg vertfall at det var alvor. Etter en knapp halvtime kom det fra høytalerene at det var tekniske problemer og at vi måtte snu og lande på Gardermoen igjen. Vi var en halv time i luften etter det skjedde og sto en liten time på bakken før vi fikk slippe ut av flyet. De måtte kjøle ned både hjulene og motorene. Etter det her ble det 3 timer venting på å få ombooket fly og fått nye flytider. Vi valgte å heller sette oss ned og vente på mer informasjon i stedet for å stå i kø i mange timer. Vi las litt på VG og så at de som sto på bakken hadde sett flammer komme ut av motoren, fy så sykt skummelt det var..  Vi gikk til slutt lei av å vente å bestemte oss for å høre om det var en mulighet for noe, vi skulle jo til New York, ikke sitte på Gardermoen i mange timer. Vi fikk da dekt intill 3000 kr og bestemte oss for å ringe noen venner slik at de kunne bestille hotell til oss i Frankfurt så dro vi dit og sov der for så å ta første fly til New York morningen etter. Vi fikk da en mindre dag i NY desverre, men herlighet for en fantastisk by! Skal garantert tilbake, elsker atmosfæren, folkene og alt!

Vet det ble et sykt langt innlegg med mange bilder, men ville bare få med alle! 
Var som sagt en helt fantastisk fin by og skal garantert tilbake, kan sikkert komme med innkjøp derfa om noen er interresert? :)

-cmv
Har sett at mange toppbloggere har blogget om denne nettsiden og de fleste blir vel sponset av de også. Jeg har egentlig aldri trykket meg inn på siden for å se skikkelig, men jeg gjorde det nå. Å gud der var mye fint!

Tenkte å vise dere mine favoritter.


HER // HER // HER


HER // HER // HER 


HER // HER // HER


HER // HER // HER

De har også mye annet fint, garantert verdt en tur innom!
Kunne ønske jeg hadde penger nok til å dumpe alt dette hjem i postkassen, men slik er det da altså ikke. Fattig student desverre.

-cmv 
hits