I sommer var jeg og Marita i Bulgaria sammen med moren hennes. Det er en av mine beste ferier og jeg hadde det utrolig fint. Jeg likte egentlig ikke Bulgaria så veldig mye, men bare det å ha sol, sommer, varme og min beste venn på en gang gjorde turen super! Vi var der en uke og de fleste av dagene ble brukt på stranden. Herlige dager, savner virkelig sommeren nå.

 


ah, herlig tur med beste! 

-cmv
På valentines day i år var jeg hos kjæresten min, etter skolen så klart. Jeg hadde ikke forventet noe som helst siden jeg vet at min kjære ikke er verdens rikeste. hehe 

Han kom med en bukett med 20 nydelige roser, ble så rørt. Vi var jo sammen i fjor på valentinsdagen også, men da fikk jeg ingenting. ( ikke at det gjør noe!) Han fikk påskeegg fra meg og de var han så søt at han delte med meg. Vi koste oss og jeg hadde en herlig dag med min beste. 
Valentines day er jo ikke tradisjon her i norge, men jeg synes det er fint å ha en dag der man viser at man er litt ekstra glad i en person. Ja, man skal vise det hver dag, men en dag der det er litt ekstra er bare supert. :)


åh♥

I dag er det også bare 1 måned til vi har vært sammen i 2 hele år. tiden flyr!

-cmv 
Heioghå

 

Jeg har skikkelig lyst å farge håret mitt ombre. aah gud, det er sååå fint! Tror faktisk jeg skal gjøre det, må bare få bestilt frisørtime og overtalt mamma til å betale. hehe
Blir nok mest sannsynlig ikke før påskeferien uansett, slik at jeg har påskeferien til å bli vandt til det selv. Har ikke hatt en annen hårfarge siden 9.klasse og da var jeg mørk blond. så ja

åh, er ikke det fint?? 

-cmv 
Ble en veldig brå og lang bloggpause på meg uten at jeg helt vet hvorfor. Kom ut av det da jeg var syk og kom meg aldri i gang igjen. Dårlige greier. Men, jeg har bestemt meg for å prøve på nytt og denne gangen virkelig prøve. Jeg får nok alltids tid.Bare et bilde fra selskapet til verdens beste Piamor! 

 

Har skjedd en del siste tiden. Hadde jo vinterferie sist uke, har vært i selskap, valentinesday, skolestart og mer. Tiden min blir jo som regel brukt på det samme hver dag, skole, venner og kjæresten. Men litt har jo skjedd! 

Skal forhåndsskrive MANGE innlegg nå som kommer i løpet av uken.  

- cmv 
hits