Har vært hjemme fra skolen i dag. Kom hjem i går, la meg rett ned å sov i nesten 20 timer. Er fortsatt sliten men jeg skal på skolen i morgen, hater å være hjemme og i tillegg skal jeg sove hos kjæresten min hele helgen og vil ikke være syk da. Er heldigvis bedre nå da :) 


hahah åh, fine gode kjæresten min♥

Christina∞
Noen andre som er syk?
  
  

  
   

   
   

   

  

   

   
   
   

   
  

Vet ingen av bildene er samme størrelse, men gidder ikke å lagre de og lage til på nytt. hehe

Christina∞ 
Vet det er lenge siden sist, har bare hatt andre ting å fokusere på! :) 
Får ta igjen litt nå, har ikke noe å gjør på uansett.


hahah fint. gammelt bilde av meg og min besteste beste snupp♥

Har ikke så mye å si, tenkte bare jeg skulle komme med et lite innlegg.. Skal lage innlegg om 2012- mai og juni, inspirasjonsinnlegg, wants fra nelly og KANSKJE lage en videoblogg nå. vi får se :)

 

Christina∞

?Noen ønsker til videoblogg?
MARS


I mars skjedde ikke det så mye annet enn at jeg var med vennene min en del, var en helg på Bjorli med jobben til pappa og hadde tacodate med den fine kjæresten min som den 27. hadde holdt ut med meg i et helt år! Han hadde også bursdag den 1. :)

APRIL:April startet med mye snø og besøk av fineste Cathrine (tremenningen min), fikk også et stort(!) påskeegg fra kjæresten. Spiste uvanlig sunt og trente opp til flere ganger i uken.. Hva skjedde? :(
Etter en stund ble det plutselig super varmt og all snøen smeltet, kunne komme opp i 20 grader, midt i april. Var også en del med venner. ikke mye interresant i april heller.

Christina ∞
  

  

 


  

  

  

  


  

  

Christina∞

Dagen i dag har vært.. Vel spesiell. Startet med at jeg forsov meg kraftig. Må være ute av døren senest 7 om jeg skal rekke bussen.. Vel jeg våknet mellom 10 og 5 minutter på 7. Spratt opp av senga, fann frem klær, pakket med meg sminken og sekken og løp ut døra..

Ikke nok med det så var jeg vitne til en kraftig kollisjon som endte med et dødsfall. Var vel ikke vitne til selve ulykken men havnet midt opp i kaoset. Utrolig trist og utrolig ekkelt å se den bilen ligge bak traileren helt knust.. Man kunne knapt se at det var en bil. Lange køer, mye blålys fra politi, ambulanser og redningsbiler. En veldig ubehagelig start på dagen.

Ellers kom jeg hjem og sovnet på sofaen. Så ikke så mye spennende altså.

Nå er det natta :)
Christina
Ble litt trøbbel med det første designet jeg hadde så jeg fant et nytt. Veldig enkelt og søtt. Fikk også til header og profilbilde nå. Så blir litt bedre! Et bra design hjelper på blogglysten! :)

Christina∞
Det er mandag. Kroppen er tung, trett og sliten. Allerede. Blir en lang uke kjenner jeg. Ligger helt flat på badegulvet, her er varmt og godt.. Vil sove, men må vente til klokken nærmer seg 22:00 om jeg skal få sove hele natten.. 

 

Savner sol, sommer, varme og lys. Trenger de lange lyse dagene nå. Blir tullete av mørket.. kulden biter og jeg går innepakket i klær.. gi meg sommer.

Christina∞
Tar to og to måneder i gangen, liker ikke så veldig lange innlegg.

JANUAR

I januar skjedde det egentlig ikke så mye, som jeg kan huske vertfall. 

Det kom mye snø, var mye med venner og kjæresten! Feiret også verdens beste Pia!

FEBRUAR


Fikk meg endelig macen jeg hadde lyst på. (angrer nå..) 


Hadde en ting for å krølle håret mitt. 

Var på Valentinsdans med min kjære.

 


Jobbet også for første gang på jobben til pappa (jobber der når de trenger meg eller når jeg trenger penger). Jeg sorter da tusenvis av ark... gørr kjedelig.

 

I disse to månene skjedde det altså ikke så mye, skjedde egentlig ikke så mye før til sommeren og etter det! 

Christina∞ 
Halloen :) 
Nå er da dette min blogg nr. 2000! Aner virkelig ikke hvor mange ganger jeg har prøvd meg på denne bloggingen. Kommer alltid tilbake av en eller annen grunn. Denne gangen blogger jeg når det passer meg, og deler ting jeg vil se tilbake på om noen år som foreksempel hvordan året 2012 var. Det kommer et innlegg om det i løpet av denne uken :)

Kan jo si litt om meg selv da.

  • Heter Christina Marie Vatnehol
  • Er i mitt 18. år men fyller ikke 18 før 16. desember.
  • Bor på verdens minste plass en liten halv time fra Ålesund.
  • Går VG2 studiespesialisering.
  • Har så klart, som alle andre verdens beste venner!
  • Har også en fantastisk kjæreste som har holdt ut med meg i snart 2 år. Det var vel nok, blogger mer senere!

Christina∞
hits