I  oktober 2012 var jeg jo i New York, ligger en del bilder lengre nede på bloggen. Fant ut at det var like så greit å lage en videoblogg med både filmer og bilder. Så here we go! :) 
#NEWYORK , hahah wii hastags
 -christina
I september i fjor var hele 2ST på tur til Barcelona. Og jeg kan mildt sagt si at det var den beste turen på lenge! Vi hadde det så utrolig gøy på den turen og jeg savner det så sykt mye. Vi har veldig godt miljø i klassen og alle kommer overens. Noe som er veldig bra. 
Vi var ute hver eneste kveld, nesten alle sammen. Vi satt på en restaurant/bar til langt på kveld og bare snakket og hadde det gøy. Har verdens beste klasse :)  De bildene over her er det læreren min som har tatt :)


Ble et veldig langt innlegg med mange bilder.. men men! 

-cmv

Har du vært i Barcelona?
MARS


I mars skjedde ikke det så mye annet enn at jeg var med vennene min en del, var en helg på Bjorli med jobben til pappa og hadde tacodate med den fine kjæresten min som den 27. hadde holdt ut med meg i et helt år! Han hadde også bursdag den 1. :)

APRIL:April startet med mye snø og besøk av fineste Cathrine (tremenningen min), fikk også et stort(!) påskeegg fra kjæresten. Spiste uvanlig sunt og trente opp til flere ganger i uken.. Hva skjedde? :(
Etter en stund ble det plutselig super varmt og all snøen smeltet, kunne komme opp i 20 grader, midt i april. Var også en del med venner. ikke mye interresant i april heller.

Christina ∞
Tar to og to måneder i gangen, liker ikke så veldig lange innlegg.

JANUAR

I januar skjedde det egentlig ikke så mye, som jeg kan huske vertfall. 

Det kom mye snø, var mye med venner og kjæresten! Feiret også verdens beste Pia!

FEBRUAR


Fikk meg endelig macen jeg hadde lyst på. (angrer nå..) 


Hadde en ting for å krølle håret mitt. 

Var på Valentinsdans med min kjære.

 


Jobbet også for første gang på jobben til pappa (jobber der når de trenger meg eller når jeg trenger penger). Jeg sorter da tusenvis av ark... gørr kjedelig.

 

I disse to månene skjedde det altså ikke så mye, skjedde egentlig ikke så mye før til sommeren og etter det! 

Christina∞ 
hits