... spurte verdens herligste gutt meg om jeg ville bli kjæresten hans. Tenk at det har gått 2 år allerede? Det er vel sant det de sier da, at tiden flyr når man har det bra. 
Aleksander er verdens snillest gutt og jeg er verdens heldigste jente! :)
Er like forelsket etter 2 år, to fantastiske år. Vi har det så bra sammen og jeg tror og håper at vi holder ut lenge! :) hihi


hahah aaaw, så lenge siden! 
Han er verdens beste og jeg elsker han så utrolig høyt!

I dag skal vi ut og feire litt, spise god mat og kose oss!
-cmv

Har du en kjæreste?

Kategori: Blogg
Skrevet: 27.03.2013, 12:49Kommentarer

27.03.2013, kl.19:20

Åhh, herregud noe så søtt! Gratulerer så mye:D

04.04.2013, kl.17:03

Heisann!! Utrolig bra blogg. Føler at den er så velskrevet at du tar oss leserne seriøst. Mange bloggere bare lager masse innlegg og gidder ikke bruke tid på blogggeni det hele tatt. Det er derfor alltid like deilig å se noen som faktisk tar meg som leser serriøst! Jeg la ned min egen blogg fordi jeg fikk så mye uhøflige kommentarer, men jeg ønsker at du ikke skal gjøre det samme om du får frekke kommentarer fordi da vinner de uhøflige. Men jeg har noe annet jeg håper du vil se på! Det er en konkurranse jeg har funnet som er døds bra!! Premien er energi drike i et år. Det er sykt bra for meg om jeg vinner fordi jeg er helt addicted to Battery - jeg drikker det hele tiden! Haha. Men kanskje du har mer lykke enn meg?! :-) Tenkte uansett jeg skulle dele den med deg.<3 Ha en bra dag!!!


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits