I oktober i fjor var jeg i New York med pappa, kjæresten hans og sønnen hennes. Opplevde sykt mye rart på den turen, haha. Kan jo skrive kort hva som skjedde. 
Vi sto opp tidelig for å kjøre til Vigra for å ta fly til Oslo, og alt gikk helt fint så langt. Kom til Gardermoen, sjekket inn på nytt og gikk rolig rundt i taxfreen og så på diverse ting. SÅ endelig skulle flyet gå. NY here I come liksom. Men neida, ikke enda. I det vi lettet hørte vi et smell og et "kandonkdonk" fra høyre siden av flyet. Tenkte ikke noe mer over det siden piloten ikke sa noe og alle pasasjerene virket rolige. Helt til det plutselig begynte å lukte svidd, da så jeg bort på stebroren min å bare: " Nå er noe galt.." Snudde meg bak for å se på pappa og kjæresten og der satt hun å gråt (hun har flyskrekk) da skjønte jeg vertfall at det var alvor. Etter en knapp halvtime kom det fra høytalerene at det var tekniske problemer og at vi måtte snu og lande på Gardermoen igjen. Vi var en halv time i luften etter det skjedde og sto en liten time på bakken før vi fikk slippe ut av flyet. De måtte kjøle ned både hjulene og motorene. Etter det her ble det 3 timer venting på å få ombooket fly og fått nye flytider. Vi valgte å heller sette oss ned og vente på mer informasjon i stedet for å stå i kø i mange timer. Vi las litt på VG og så at de som sto på bakken hadde sett flammer komme ut av motoren, fy så sykt skummelt det var..  Vi gikk til slutt lei av å vente å bestemte oss for å høre om det var en mulighet for noe, vi skulle jo til New York, ikke sitte på Gardermoen i mange timer. Vi fikk da dekt intill 3000 kr og bestemte oss for å ringe noen venner slik at de kunne bestille hotell til oss i Frankfurt så dro vi dit og sov der for så å ta første fly til New York morningen etter. Vi fikk da en mindre dag i NY desverre, men herlighet for en fantastisk by! Skal garantert tilbake, elsker atmosfæren, folkene og alt!

Vet det ble et sykt langt innlegg med mange bilder, men ville bare få med alle! 
Var som sagt en helt fantastisk fin by og skal garantert tilbake, kan sikkert komme med innkjøp derfa om noen er interresert? :)

-cmv

Kategori: Blogg
Skrevet: 12.03.2013, 16:45Kommentarer

13.03.2013, kl.01:38

Enormt bra side! Selv blogger jeg ikke mer. Fant imidlertid en bra konk du burde bli med på! Er sånn du kan vinne gave kort! Kanskje du har flaks? :-D

14.03.2013, kl.00:45

Kjære bloggger! Vi holder på med en spørre undersøkelse om mote. Alle som deltar i markeds undersøkelsen får et gave kort som takk for hjelpen. Kan du hjelpe oss? :-)

14.03.2013, kl.21:07

ååå elker NYC! beste byen jeg har vært i. Ingenting kan toppe det ever.

kjipern å oppleve sånne ting på fly, iallefall når man er med noen som har flyskrekk :/ men det er verdt det!! Glad jeg ikke har flyskrekk.

14.03.2013, kl.21:12

Jennifer: Da er vi to! Ingenting.
Veldig kjipt, ja! Helt klart, man kommer jo seg ingen steder i verden om man ikke flyr! :)

14.03.2013, kl.21:13

Så skummelt! Men du er knall heldig som har vært i NY:)

14.03.2013, kl.21:34

Kjempefine bilder! ♥

14.03.2013, kl.21:40

Hørtes veldig bra ut! Elsker New York så sykt mye, og skal garantert tilbake dit maange ganger når jeg blir eldre! Kjempefin blogg du har :)

14.03.2013, kl.21:46

Haha kos deg❤ kjempe fin blogg❤


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits